S. A. B. A.

Samenwerkende A.B.A. Bedrijven Amsterdam en omstreken

De S.A.B.A. is een groep garages in amsterdam die allen zijn aangesloten bij de A.B.A.( Auto Bedrijven Associatie) een afdeling van de Bovag die op allerlei gebied samenwerken en een hoge kwaliteit in het vaandel hebben op alle gebieden van de autobranche.
Men kan voor alle zich aan de auto voordoende zaken bij ons terecht ook voor schade reparatie, apk zowel diesel als benzine, tevens voor in en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens. Wij maken gebruik van de modernste diagnose apparatuur en de opleiding van de monteurs ligt op een hoog peil.
Tevens leveren wij een goede prijs kwaliteits verhouding.
Door deze unieke samenwerking kunnen wij al uw problemen op het auto gebied voor u oplossen.
Natuurlijk leveren wij alle goederen en diensten onder de Bovag voorwaarden, welke zijn goedgekeurd door de A.N.W.B. en de Consumentenbond.

Wat is BOVAG
BOVAG is een branche-organisatie van 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

Het is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum.
BOVAG lobbyt, organiseert kwaliteitszorg en adviseert afdelingen.
Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeids voorwaarden-beleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs.
Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.
Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij BOVAG aangesloten bedrijven.

Voor meer informatie over de BOVAG klik op het logo.

Naar Bovag website